Változatos programok a Dorozsmai Napokon + HANG, FOTÓK, PANORÁMA

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Nem falunapokról beszéltek a szervezők, hiszen Dorozsma nem önálló település. Sok-sok program várta ezen a napon más városrészekben a Szegeden élőket, de itt inkább a környék lakóira számítottak, akiket színvonalas programokkal, kiállítással, zenével, kemenceavatással szórakoztattak.

Az eseménysorozat széles társadalmi támogatással valósult meg, csakúgy, mint a Petőfi Sándor Művelődési Ház új kemencéje, a programok pedig megmozgatták Dorozsma egészét. Az óvodások, kisiskolások zenés-táncos műsorral szórakoztatták az egybegyűlteket, az emeleti kiállítótérben pedig régi cukrászeszközök és kézműves termékek kiállítását lehetett megtekinteni.
„Rengeteg új gondolat, ötlet kering a fejemben” – mondta el portálunknak Hajdú Géza a művelődési ház igazgatója. „Olyan tervek, amitől majd érdemes lesz itt lakni, büszke lehet az ember arra, hogy dorozsmai. Szeretnénk egy tájházat létrehozni, szívesen rendbe hozatnánk a tűzoltótornyot, de az udvar fásítása is várat magára.”


Hallgassa meg Hajdú Gézával a kiskundorozsmai művelődési ház igazgatójával készült hanganyagunkat!

no images were found


Dorozsmai Napok – megnyitó

Default thumbnail
Előző sztori

Magyarország negyedik a szegedi ülőröplabda-tornán

Default thumbnail
Következő sztori

Szakszemmel 17. nap: Németország – Anglia

Legutóbbi hasonló cikkek