Próbálják a My Fair Ladyt – szombaton közönségtalálkozó

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem hagyták ki a Múzeumok Éjszakáját

no images were found

Javában zajlanak a My Fair Lady szegedi részpróbái – Tompos Kátya, Szabó Kimmel Tamás, Gálvölgyi János és Széles László után Bezerédi Zoltán is megérkezett Szegedre. Június 26-án közönségtalálkozóra várják a Reökbe a nagyérdeműt.

Gálvölgyi János nagyon szereti Szegedet, a művészt elkísérte felesége és unokája is, hiszen „egy férfiember nagyon elveszett tud lenni…”
Tompos Kátya, Gálvölgyi János, Széles László, Szabó Kimmel Tamás, Novák Péter több ezer látogató mellett ellátogatott a Múzeumok Éjszakája szegedi eseményeire. A művészek a Szegedi Szabadtéri My Fair Lady próbájának szünetében tekintették meg a Reökben (Regionális Összművészeti Központ) megrendezett XII. Nyári Tárlatot.
Tompos Kátya sokat időzött Galambos Tamás Tessék választani című festménye előtt. Gálvölgyi János unokájával és feleségével sétált a Reök kiállítótermében. Sok vendég megismerve állította meg pár kedves szóra a művészeket, sok sikert kívánva a My Fair Lady Dóm téri premierjéhez.
Az eső és a rossz idő nem jelentett akadályt – fiatalok és idősek, családosok és magányos nézelődők egyaránt megtekintették a kiállításokat.

A Szegedi Szabadtéri Játékok által üzemeltetett Reök egész nyáron várja a látogatókat, sőt szabadtéri előadásnapokon, hosszított nyitva tartással este 9 óráig és szabadtéri belépőjeggyel ingyenesen tekinthetőek meg a tárlatok.

Közel jönnek a sztárok

no images were found

Június 26-án, szombaton 16 órakor idén először a szabadtéri játékok legnevesebb sztárjaival találkozhatnak a nézők a Reökben, a My Fair Ladyhez kapcsolódó közönségtalálkozón.
Minden évben a Szegedi Szabadtéri Játékok produkcióinak kísérőrendezvényei a közönségtalálkozók. A kellemes egyórás beszélgetés során a nézőknek nemcsak arra nyílik lehetőségük, hogy találkozhassanak a színészekkel és a rendezőkkel, hanem az előadás részleteivel is megismerkedhetnek és kérdéseiket is feltehetik.
Az közönségtalálkozón részt vesznek a szereplők: Tompos Kátya, Gálvölgyi János, Széles László; a koreográfus Novák Péter és a rendező Novák Eszter. Moderátor: Solt Róbert.

Előző sztori

Péntektől apadhat a Tisza Szegednél

Következő sztori

Csütörtök: Szerelem és egyéb bűnök