Bulvár

Kék hírek: Őrizetben a ruzsai bántalmazó

Kék hírek: Őrizetben a ruzsai bántalmazó

2010. június 6., vasárnap
Kék hírek: Őrizetben a ruzsai bántalmazó

Bántalmazta élettársát, majd a sérült asszonyt a melléképületbe zárta egy ruzsai férfi pénteken késő este – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az 50 éves férfi előzetes szóváltást követően alkalmazott erőszakot, ennek során egy fakanállal többször nagy erővel megütötte, majd ezután ököllel is bántalmazta, sőt többször meg is rúgta a szerencsétlen asszonyt, majd mindezek után a ház melléképületébe zárta őt. A nőnek a verés során 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. A bezárt asszonyt a helyszínre érkező rendőrök szabadították ki, a férfit pedig előállították és súlyos testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfinek nem ez az első ilyen esete, jelenleg is két büntetőeljárás van vele szemben folyamatban súlyos testi sértés kísérlete gyanújával. A férfit kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

Övtáskájában próbálta kicsempészni a kozmetikumokat

Áruházi tolvajt csíptek fülön a biztonsági őrök szombaton este. Egy 36 éves szegedi férfi pakolt fel kozmetikai szerekkel, ám azokat nem a kosarába, hanem az övtáskájába rejtette úgy, hogy a termékeket védő etikettet leszedte, majd a pénztárnál fizetés nélkül távozni kívánt. A biztonsági szolgálat munkatársai előtt azonban tette nem maradt titokban, így a férfit feltartóztatták és értesítették a rendőrséget. Vele szemben lopás gyanújával büntetőeljárás indult.

Határsértők Röszkénél

Három határsértőre bukkantak a szegedi határrendészek szombaton hajnalban Röszke külterületén. Igazoltatásuk során – bár egyikük rendelkezett személyi igazolvánnyal – jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ketten koszovóiak, a harmadik pedig szerbiai állampolgár. Arról a koszovói férfiről - aki személyi igazolvánnyal rendelkezett – kiderült, hogy már nem először próbálkozik illegális határátlépéssel. Mivel ezen újabb kísérlete beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt történt, így vele szemben büntetőeljárás indult. Gyorsított eljárás keretében még tegnap bíróság előtt felelt tettéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.