/

Leváltják az APEH-vezéreket is

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még a nyáron új vezetőket nevez ki az adóhivatal élére Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter – számol be cikkében a Magyra Nemzet. Ugyanakkor a Szikora János jelenlegi APEH-elnök távozása körüli jogértelmezési kérdés továbbra sem oldódott meg.

Biztosan távozik az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) mostani vezetősége – ez derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium hivatalos közléséből. A tárcánál az MNO kérdésére rögzítették: Matolcsy György miniszter a lehető legkorábbi időpontban személycseréket szeretne végrehajtani az adóhatóság élén. Ez azt mutatja, hogy nemcsak Szikora János jelenlegi elnöknek, hanem az elnökhelyettesek közül többeknek is megköszönik majd az eddigi munkát. Egyelőre azonban nem tudni, mikor foglalhatják el pozíciójukat az új irányítók. A minisztériumnál ezzel kapcsolatban azt közölték, hogy a személyi átalakítások időpontja még nem ismert, de a változások semmiképpen sem tartanak majd szeptemberig. Arra a felvetésünkre, ki lesz az adóhivatal következő elnöke, a tárcánál úgy fogalmaztak, erről most még korai nyilatkozni.

(Forrás: Magyar Nemzet)

Default thumbnail
Előző sztori

Még mindig segíthet – várja a felajánlásokat a Karitász

Default thumbnail
Következő sztori

„Minek nevezzelek?” – viták az új Tisza-hídról

Legutóbbi hasonló cikkek