Bulvár

Kék hírek: halálos baleset és afrikai határsértő

Kék hírek: halálos baleset és afrikai határsértő

2010. június 27., vasárnap
Kék hírek: halálos baleset és afrikai határsértő

A szombati nap folyamán egy nyugat-szaharai határsértőt fogtak el a rendészek, ma hajnalban pedig halálos közlekedési baleset történt Szegeden - tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Halálos baleset Szegeden

Halálos baleset történt ma hajnalban Szegeden, a város belterületén egy személygépkocsi elgázolt egy szegedi lakost. A 22 éves nő két barátjával sétált az úton, amikor hallották, hogy egy gépjármű érkezik, ekkor lehúzódtak az útszélére. A jármű vezetője feltételezhetően ittas volt, nem észlelte a gyalogosokat és elütötte a fiatal nőt, aki helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szegedi Rendőrkapitányság.

Nyugat-Szaharai határsértő hamis okmánnyal

Nyugat–Szaharai határsértőt fogtak a szegedi határrendészek a tegnapi napon. A nyugat-szaharai férfit Mórahalom központjában a buszállomáson igazoltatták a rendőrök. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a személy hamis belga személyi igazolvánnyal rendelkezik és az államhatárt illegálisan lépte át. Vele szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tudtuk meg a közleményből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.