Bulvár

Akcióban a természetvédelmi őrök

Akcióban a természetvédelmi őrök

2010. június 17., csütörtök
Akcióban a természetvédelmi őrök

Természetvédelmi őrök érték tetten, majd a járőrök kiérkezéséig visszatartották azt a 25 éves férfit, aki az egyik hódmezővásárhelyi telephelyről akart fémet lopni – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére egy természetvédelmi őr jelentette be kedden este, hogy éppen a Vöröskereszt utcán járőröztek, amikor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik kft. főbejárata nyitva van. Megálltak, majd benéztek a telephelyre, ahol azt látták, hogy egy férfi éppen egy kiskocsira fémelemeket pakol. A férfit elfogták, majd értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök kérdőre vonták a 25 éves többszörösen büntetett előéletű férfit, aki nem tudott elfogadható magyarázatot adni arra, hogy az éjszaka közepén mit csinált ott. Előállították, majd lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekménnyel körülbelül százezer forint kárt okozott volna, ha nem érik tetten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.