Közélet

A szegedi Jobbik támogatná a tűzijáték helyetti adományt

A szegedi Jobbik támogatná a tűzijáték helyetti adományt

2010. június 25., péntek
A szegedi Jobbik támogatná a tűzijáték helyetti adományt

A Jobbik Szegedi Szervezete egy a szegedi városvezetéshez szóló közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben támogatásukat fejezik ki a nemrégiben elindult kezdeményezés iránt, hogy az augusztus 20-i tűzijáték összegét az árvízkárosultaknak juttassák - erre buzdítják a szegedi városvezetést is.

„A Jobbik Szegedi Szervezete felkarolandónak tartja azt a civil kezdeményezést, amely azt kívánja elérni, hogy 2010. augusztus 20-án az állam ne rendezzen tűzijátékot, hanem annak költségeit fordítsa az árvízkárosultak megsegítésére. Sőt tovább megyünk és kérjük, hogy Szeged város vezetése se éljen ezzel a költséges látványossággal. Helyette az erre a célra fordítandó pénzt ajánlja fel a megyében a belvíz és a jégverés károsultjainak. Ne felejtsük el, hogy Szeged környékén mai napig szenved a lakosság a belvíz miatt.

Botka László

és a város vezetése számtalan alkalommal pazarolta már a köz pénzét a maga és pártja népszerűsítésére. Gondoljunk csak a legutóbbi alkalomra, amikor a választások második fordulójához közeledvén 'cirkuszt' rendezett a REÖK előtti tér átadásakor, amire már akkor felhívtam a figyelmet egy sajtóközleményben (2010. április 17.). Legyen végre vége a pénz pazarlásának, elég volt a („Kenyeret és cirkuszt!”) „Panem et circenses!”-ből , 8 év után tegyenek végre valami hasznosat is az emberekért, a (csak nevükben) szocialisták” - írja

Varga Antal

, a szegedi Jobbik alelnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.