A szegedi Jobbik támogatná a tűzijáték helyetti adományt

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik Szegedi Szervezete egy a szegedi városvezetéshez szóló közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben támogatásukat fejezik ki a nemrégiben elindult kezdeményezés iránt, hogy az augusztus 20-i tűzijáték összegét az árvízkárosultaknak juttassák – erre buzdítják a szegedi városvezetést is.

„A Jobbik Szegedi Szervezete felkarolandónak tartja azt a civil kezdeményezést, amely azt kívánja elérni, hogy 2010. augusztus 20-án az állam ne rendezzen tűzijátékot, hanem annak költségeit fordítsa az árvízkárosultak megsegítésére. Sőt tovább megyünk és kérjük, hogy Szeged város vezetése se éljen ezzel a költséges látványossággal. Helyette az erre a célra fordítandó pénzt ajánlja fel a megyében a belvíz és a jégverés károsultjainak. Ne felejtsük el, hogy Szeged környékén mai napig szenved a lakosság a belvíz miatt.

Botka László és a város vezetése számtalan alkalommal pazarolta már a köz pénzét a maga és pártja népszerűsítésére. Gondoljunk csak a legutóbbi alkalomra, amikor a választások második fordulójához közeledvén ‘cirkuszt’ rendezett a REÖK előtti tér átadásakor, amire már akkor felhívtam a figyelmet egy sajtóközleményben (2010. április 17.). Legyen végre vége a pénz pazarlásának, elég volt a („Kenyeret és cirkuszt!”) „Panem et circenses!”-ből , 8 év után tegyenek végre valami hasznosat is az emberekért, a (csak nevükben) szocialisták” – írja Varga Antal, a szegedi Jobbik alelnöke.

Default thumbnail
Előző sztori

Szegedi közgyűlés: Kié a slusszkulcs? (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Következő sztori

Vitorlázórepülő-vb: Címvédésre készül Gulyás György

Legutóbbi hasonló cikkek