Bulvár

Tettenérés: közel 30 mázsa fát vágtak ki

Tettenérés: közel 30 mázsa fát vágtak ki

2010. május 25., kedd
Tettenérés: közel 30 mázsa fát vágtak ki

A Hódmezőgazda Zrt. biztonsági szolgálatának jelzése alapján állítottak elő a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei két székkutasi férfit, akik a település külterületén engedély nélkül fát vágtak a hétvégén – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség ügyeletére vasárnap a déli órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy mezőőr a nagymágocsi út mellett tetten ért két férfit, akik az ott lévő erdőből fát vágtak. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 42 és 44 éves helybeli férfit, akik két motoros láncfűrésszel és három fejszével addigra már közel harminc mázsa fát kitermeltek. Mivel a két férfi engedély nélkül vágott fát, illetve az okozott kár a bűncselekményi értékhatárt jóval meghaladta, ezért a rendőrök előállították őket és lopás miatt büntetőeljárást kezdeményeztek velük szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.