Szórakozás

Rendőrségi események pünkösd napján

Rendőrségi események pünkösd napján

2010. május 24., hétfő
Rendőrségi események pünkösd napján

Pünkösd napja többeket nem riasztott vissza attól, hogy mások szeme láttára egymásnak essenek - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Két férfi például vasárnap hajnalban az egyik szegedi szórakozóhelyen veszett össze nem máson, mint egy 5 forintos érmén. Olyannyira, hogy egyikük a diszkóban lefejelte a másikat, majd az incidens a szórakozóhely előtt folytatódott. A helyszínre érkező járőrök előállították a két garázda férfit. Sándorfalván is történt egy verekedés vasárnap hajnalban, szintén az egyik szórakozóhely előtt. Ez esetben a garázdák hárman voltak, akik először csak szidalmazták a szórakozóhely pultosát, majd a szitok bántalmazássá fajult. A sértett könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, a három helybéli férfit szintén előállították a rendőrök és gyanúsítottként hallgatták ki. Egy 41 éves férfi a fogadalmi templomban viselkedett kihívóan közösségellenesen. A férfi vasárnap a pünkösdi mise alatt kereste fel a dómot, a sekrestye előtt kiabálni kezdett, szitkozódott, majd egy gyertyát dobott be az oltárhoz. Még a teremőrre is rátámadt, ám az sikeresen kivédte az attakot. A garázda férfi – mint kiderült – többszörösen büntetett előéletű. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette. Egy szolgálaton kívüli rendőr körözött személyt ismert fel vasárnap este a városban. Szolgálatba helyezte magát, és igazoltatta a férfit. A személyes adatok ellenőrzése során be is bizonyosodott, hogy valóban arról a férfiről van szó, akit a Szegedi és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság is köröz. Alumíniumcsöveket cipelő férfire lettek figyelmesek a szegedi körzeti megbízottak hétfőn hajnalban. A férfire nem sokkal lakása előtt bukkantak rá a rendőrök, amint 3 darab, több mint két méter hosszú alumínium csövet visz a vállán. A csövekről kiderült, hogy egy szegedi házból valók, és azokat jogtalanul szerezte meg. A férfit a rendőrök szintén előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.