Rendőrségi események pünkösd napján

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pünkösd napja többeket nem riasztott vissza attól, hogy mások szeme láttára egymásnak essenek – tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Két férfi például vasárnap hajnalban az egyik szegedi szórakozóhelyen veszett össze nem máson, mint egy 5 forintos érmén. Olyannyira, hogy egyikük a diszkóban lefejelte a másikat, majd az incidens a szórakozóhely előtt folytatódott. A helyszínre érkező járőrök előállították a két garázda férfit.

Sándorfalván is történt egy verekedés vasárnap hajnalban, szintén az egyik szórakozóhely előtt. Ez esetben a garázdák hárman voltak, akik először csak szidalmazták a szórakozóhely pultosát, majd a szitok bántalmazássá fajult. A sértett könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, a három helybéli férfit szintén előállították a rendőrök és gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy 41 éves férfi a fogadalmi templomban viselkedett kihívóan közösségellenesen. A férfi vasárnap a pünkösdi mise alatt kereste fel a dómot, a sekrestye előtt kiabálni kezdett, szitkozódott, majd egy gyertyát dobott be az oltárhoz. Még a teremőrre is rátámadt, ám az sikeresen kivédte az attakot. A garázda férfi – mint kiderült – többszörösen büntetett előéletű. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

Egy szolgálaton kívüli rendőr körözött személyt ismert fel vasárnap este a városban. Szolgálatba helyezte magát, és igazoltatta a férfit. A személyes adatok ellenőrzése során be is bizonyosodott, hogy valóban arról a férfiről van szó, akit a Szegedi és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság is köröz.

Alumíniumcsöveket cipelő férfire lettek figyelmesek a szegedi körzeti megbízottak hétfőn hajnalban. A férfire nem sokkal lakása előtt bukkantak rá a rendőrök, amint 3 darab, több mint két méter hosszú alumínium csövet visz a vállán. A csövekről kiderült, hogy egy szegedi házból valók, és azokat jogtalanul szerezte meg. A férfit a rendőrök szintén előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Előző sztori

Labdarúgás: megverte a Tápét a SZVSE-Gyálarét + FOTÓK

Következő sztori

Gyerekfoci: a kis volánosok sikere Kiskőrösön