/

Kübekházára indult, Szerbiában kötött ki

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kübekházára szeretett volna eljutni, de Szerbiában kötött ki egy újszentiváni férfi a hétvégén. A kerékpáros tegnap térhetett haza Magyarországra – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vasárnap az esti órákban indult el kerékpárral egy 35 éves férfi Újszentivánról. Az eredeti terve az volt, hogy Kübekházára megy. Egy földúton haladt abban a hiszemben, hogy tudja az utat. Egy idő után megállított egy traktorost és tőle kérdezte meg, hogy merre kellene menni. Ekkor a munkagép sofőrje közölte vele, hogy nagyon eltévedt, mert már Szerbiában van.

A férfi visszafordult, de időközben besötétedett, ezért bekopogott egy házba, hogy segítséget kérjen. Onnan a rendőrségre irányították, ahol közölték a férfival, hogy feküdjön le a fogdába, másnap határnyitáskor hazamehet. Végül tegnap délelőtt adták át a szerb hatóságok az eltévedt kerékpárost Tiszaszigetnél Magyarországnak.

Előző sztori

Kék hírek: ráesett a ló a 22 éves nőre

Következő sztori

Érettségi: a matekon is túl vannak a szegedi diákok