Bulvár

Kübekházára indult, Szerbiában kötött ki

Kübekházára indult, Szerbiában kötött ki

2010. május 4., kedd
Kübekházára indult, Szerbiában kötött ki

Kübekházára szeretett volna eljutni, de Szerbiában kötött ki egy újszentiváni férfi a hétvégén. A kerékpáros tegnap térhetett haza Magyarországra - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vasárnap az esti órákban indult el kerékpárral egy 35 éves férfi Újszentivánról. Az eredeti terve az volt, hogy Kübekházára megy. Egy földúton haladt abban a hiszemben, hogy tudja az utat. Egy idő után megállított egy traktorost és tőle kérdezte meg, hogy merre kellene menni. Ekkor a munkagép sofőrje közölte vele, hogy nagyon eltévedt, mert már Szerbiában van. A férfi visszafordult, de időközben besötétedett, ezért bekopogott egy házba, hogy segítséget kérjen. Onnan a rendőrségre irányították, ahol közölték a férfival, hogy feküdjön le a fogdába, másnap határnyitáskor hazamehet. Végül tegnap délelőtt adták át a szerb hatóságok az eltévedt kerékpárost Tiszaszigetnél Magyarországnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.