Bulvár

Körözöttet fogott a szabadnapos rendőr

Körözöttet fogott a szabadnapos rendőr

2010. május 27., csütörtök
Körözöttet fogott a szabadnapos rendőr

Szolgálaton kívüli rendőr fogott el egy bíróság által kétszeresen körözött nőt a szegedi belvárosban ma délután – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársa a Széchenyi téren figyelt fel a körözési dossziéban szereplő 45 éves asszonyra, akinek nyomába eredt, miközben telefonon keresztül segítséget kért. A nő a Híd utcán kerékpárra akart pattanni, ezért a rendőr közbe lépett és igazoltatta őt. Az ellenőrzés megerősítette, hogy nem tévedett a rendőr, hiszen a bíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogását rendelte el, illetve egy másik körözés alapján tartózkodási helyének megállapítását is kérték. A szabadnapos rendőr szolgálatban lévő kollégái segítségével előállította az asszonyt, akinek további sorsáról a körözést elrendelő bíróság dönt majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.