Közélet

Választás 2010: válassza vasárnap a SZEGEDma.hu-t!

Választás 2010: válassza vasárnap a SZEGEDma.hu-t!

2010. április 6., kedd
Választás 2010: válassza vasárnap a SZEGEDma.hu-t!

Egész napos, maratoni közvetítéssel várjuk olvasóinkat április 11-én, az országgyűlési választás első fordulójában. Már reggel 7 órától kezdve folyamatosan beszámolunk a legfrissebb részvételi adatokról országos és megyei viszonylatban is. Azonnal tudósítunk róla, ha bármiféle rendkívüli esemény történik a megyében.

19 órakor, az urnák zárásakor friss nyilatkozatokat olvashatnak és hallhatnak portálunkon, áttekintjük a közvélemény-kutatási adatokat, majd pedig egészen éjszakáig talpon leszünk, s folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az eredmények alakulásáról. Természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a szegedi, valamint a megyei egyéni választókerületekre. Munkatársaink ott lesznek valamennyi nagy párt székházában, így időről időre hangulatjelentésekkel, nyilatkozatokkal, fotókkal, videókkal jelentkezünk majd, s természetesen szakértőket is megkérdezünk, hogyan értékelik az eredményeket. Érdekességekből, exkluzív hírekből és nyilatkozatokból sem lesz hiány a SZEGEDma.hu-n! Aki velünk tart, biztosan semmiről sem marad majd le! Ha már választott, válassza portálunkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.