Bulvár

Vadkendertermelőt fogtak a szegedi rendőrök

Vadkendertermelőt fogtak a szegedi rendőrök

2010. április 24., szombat
Vadkendertermelőt fogtak a szegedi rendőrök

Lakossági bejelentés alapján jutottak el a rendőrök egy vadkendertermesztőhöz Szegeden - tudtuk meg Pál János rendőrségi szóvivőtől.

A mai napon érkezett a bejelentés a szegedi rendőrkapitányság ügyeletére, amelyben arról panaszkodott ez egyik szegedi lakó, hogy napok óta erős, kellemetlen szag terjeng a lakóépület folyosóján. Kiérkezve a járőrök érezték az erős, émelygős szagot, amely egy 4. emeleti lakáshoz vezetett. A kétszobás lakás ellenőrzése során kiderült, hogy annak egyik szobájában vadkender neveltető, míg a másikban szárító került kialakításra. A házkutatás során 70 tő különböző fejlettségi állapotban lévő vadkender növényt, valamint 50 darab frissen ültetett vadkender magot találtak a rendőrök. A lakást egy büntetlen előéletű 35 éves szegedi férfi bérelte, akivel szemben kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult - tájékoztatott a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.