Sport

Labdarúgás: FK-győzelem – jöhetnek a rangadók

Labdarúgás: FK-győzelem – jöhetnek a rangadók

2010. április 3., szombat
Labdarúgás: FK-győzelem – jöhetnek a rangadók

Fontos mérkőzés vár az FK 1899 Szegedre szombaton, hiszen a múlt heti magabiztos győzelem akkor ér valamit, ha a sereghajtó ellen is begyűjtik a három pontot – mondták többen is a kék-feketék háza táján a 18-ik fordulóra készülődvén. És valljuk be, igazuk is lett: a Forráskút elleni győzelemmel megerősítették pozíciójukat Turjánék, de a neheze még hátra van…

A revans és az élmezőny mögé történő felzárkózás vágya fűtötte Brunczvikékat. Ősszel nem várt vereségbe szaladtak bele Forráskúton a szegediek, most azonban csak a győzelem lebegett mindenki előtt. Ennek szellemében már a harmadik percben ellenfele tudtára adta az FK, hogy a kék az kék a fekete pedig fekete: az Etelka soron pedig csak a Szeged... A vendégek nem is fejtettek ki túl nagy ellenállást, az történt a pályán, amit a Hüvös-legénység akart. Már az első félidő közepén padlóra került a Forráskút, a hazaiak tetszőlegesen érték el a találataikat. A második félidőben a biztos előny tudatában visszább vett a kék-fekete alakulat. A vendégek ekkor néhány szép akciót még vezettek, azonban igazi ziccerhelyzetig csak a hazaiak jutottak. A két rutinos játékos,

Dóra

és

Turján

szépségdíjas találatait vastapssal hálálta meg a szép számú publikum.

A labdarúgó megyei II. osztály Homokháti csoport 18. fordulójában:

FK 1899 Szeged - Forráskút SE 6-1 (4-0).

Szeged, Felső Tisza-parti Műfű, 100 néző. Vezette: Soós.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik (Meszes T.) - Fodor I., dr. Havas, Meszes Cs., Burzon, Halász (Keresztúri), Dóra, Nagy V. (Lednitzky), Juhász (Hüvös), Turján, Túróczi (Joszt). Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Forráskút:

Fodor L. - Szépfalusi, Jenei (Fodor G.), Szűcs, Kálmán, Gedai, Szabó, Peták, Gresák, Lukács, Repkó. Edző: Huszár János.

Gólszerzők:

Túróczi (2), Juhász (2), Dóra, Turján illetve Szabó.

Sárga lap:

Meszes Cs. ill. Szépfalusi, Kálmán.

Jók:

az egész csapat ill. senki. Hüvös Gábor:

"Egy szerény képességű csapat ellen arattunk teljesen megérdemelt győzelmet; azt hiszen a 6-1-es eredményhez nem kell különösebb kommentár. A csapat önbizalmának jót tett az újabb győzelem, hiszen az elkövetkező fordulókban jönnek az igazi rangadók, s ott válik majd el, hogy mit is érünk. Köszönöm a szép számú közönségnek a szurkolást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.