Közélet

A terjesztő cég folytatja a hamis szórólapok kihordását

A terjesztő cég folytatja a hamis szórólapok kihordását

2010. április 23., péntek
A terjesztő cég folytatja a hamis szórólapok kihordását
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, hamis fideszes szórólapokat terjeszt a Dobber Kft. Szegeden. A kiadványon a "győztünk" felirat olvasható, Fidesz-KDNP logóval és a jelöltek arcával, majd arról tájékoztat, hogy Bodó Imre és Bohács Zsolt listáról bejutott a parlamentbe, azt sugallva, nem is kell már rájuk voksolni. A Fidesz helyi kampánystábja büntetőfeljelentést tett, a rendőrség vizsgálódik, a cég folytatja a terjesztést.

Pénteken sikerült elérnünk a terjesztő cég vezetőjét, aki elmondta, hogy ő csak reggel találkozott a szórólapokkal, nem is ismerte azok tartalmát, egyébként mindenben szabályszerűen jártak el, a szerződés értelmében a kiadvány tartalmáért a megbízó felel. A megbízóról üzleti titokra hivatkozva nem árult semmit az ügyvezető, mindössze azt közölte portálunkkal, hogy magánszemélyről van szó. Kérdésünkre, hogy annak tudatában is folytatja-e a terjesztést, hogy a rendőrség vizsgálódik az ügyben mivel büntetőfeljelentés is született, a Kft. vezetője úgy felelt: igen, a kampánycsendig folytatják a hamis szórólapok terjesztését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.