Sport

Röplabda: tisztes HPQ-vereség Kaposváron

Röplabda: tisztes HPQ-vereség Kaposváron

2010. március 1., hétfő
Röplabda: tisztes HPQ-vereség Kaposváron

A HPQ-Szeged extraligás férfi röplabda csapata 3:0-ás vereséget szenvedett Kaposváron. A papírforma érvényesült.

A HPQ-Szeged röplabdacsapata a férfi Extraligában Kaposváron kezdte a rájátszást. A hazai együttes a keresztjáték után az első helyről várta a folytatást, míg a szegedi gárda éppen elcsípte a nyolcadikat. A két nyert mérkőzésig tartó párharc abszolút esélyese a Kaposvár volt, a szegedi fiatalok azonban szerettek volna tisztességesen helytállni. Ennek megfelelően az első szettben hatalmas csatára késztették a bajnokaspiránst, 24-20-ról kiegyenlítettek és csak 27-25-re kaptak ki. A jó hangulatú találkozón lelkesen küzdött a HPQ-Szeged, de a nagyobb rutin és tudás a második valamint harmadik szettben kidomborodott, a Kaposvár 3:0-ra megnyerte a mérkőzést.

Petheő Gábor

, a szegediek egykori válogatott játékosa ezt mondta a találkozó után: „Régen esett ilyen jól egy meccs!” A HPQ-Szeged elérte célját, tisztes vereséget szenvedett. Szerdán 19 órakor, a második mérkőzésen az újszegedi sportcsarnokban találkozik a két együttes.

Férfi röplabda Extraliga, 1-8. helyért:

Kaposvár – HPQ-Szeged 3:0 (25, 14, 20).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.