Bulvár

Kék hírek: 47 tábla csokit akart lopni nőnapon

Kék hírek: 47 tábla csokit akart lopni nőnapon

2010. március 9., kedd
Kék hírek: 47 tábla csokit akart lopni nőnapon

A nőnapon csokit loptak a szegedi áruházakból. Egy fiatal pár 25, míg egy 21 éves fiatalember 47 táblát rejtett el a csomagjában - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-kapitányság sajtószóvivője.

Az egyik áruház biztonsági szolgálata a déli órákban a jelezte a rendőrség ügyeletén, hogy egy 19 éves lányt és egy 17 éves fiút értek tetten, akik csomagjukban 25 tábla csokival akartak fizetés nélkül távozni. A nyomozás során kiderült, hogy a fiataloknak nem ez az első alkalom, hogy lopáson érik őket tetten. A 19 éves nő elismerte, hogy az elmúlt napokban tíz alkalommal járt üzletekben, azonban hétszer tetten is érték. Elmondása szerint a csokikat egyszerűen meg szerették volna otthon enni. Üzletszerűen, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult ellenük büntetőeljárás. Nem sokkal később egy másik üzletből is bejelentést tettek, hogy egy 21 éves csokitolvajt fogtak el. Ő 47 tábla édességet akart kicsempészni. Ellenőrzése során kiderült, hogy jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene, valamint felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, ezért a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Várhatóan napokon belül bíróság elé áll. A csokikat a rendőrség lefoglalta, majd kiadta az üzleteknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.