Hátország: kiütötte a Röszkét a SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gólzáporos győzelemmel mutatkozott be a labdarúgó megyei ifjúsági bajnokság tavaszi nyitányán a SZVSE-Gyálarét gárdája.

A felnőttekhez hasonlóan a vasutasok ifiegyüttese is magabiztosan verte a Röszkét a rajton. Fülöp László tanítványai Kis Tamás révén már a 4. percben vezetést szereztek, azonban az első félidőben többször nem tudtak a kapuba találni. A második félidőben aztán beindult a henger: hétszer is megzörgették a vendégek hálóját a vasutasok, így 8-0-lal küldték haza a látogatókat. Mivel a Kistelek hazai pályán maradt alul a Mórahalommal szemben, sikerével a SZVSE-Gyálarét feljött a tabella második helyére a Csongrád mögé.
A hétvégén következik a pontvadászat csúcsrangadója: a SZVSE szombaton 12.30-kor a listavezető otthonában lép majd pályára

A megyei I. osztályú ifjúsági bajnokság 16. fordulójában

SZVSE-Gyálarét – Röszke SK 8-0 (1-0). Vezette: Nyakas.
SZVSE-Gyálarét: Daróczi – Csobán R., Csobán K., Cseh, Bálint (Mészáros), Magony, Nagypál (Galovszky), Fábián, Strack (Kozma), Kis (Lukács), Megyeri. Edző: Fülöp László.
Röszke: Bódis – Jernei, Jánk, Szűcs, Zsilák, Ujházi, Szalma (Köles), Radu, Fodor, Hován, Fehér.
Gólszerzők:
Kozma 2, Magony 2, Kis, Strack, Fábián, Cseh.

A bajnokság élcsoportja: 1. Csongrád 41 pont, 2. SZVSE-Gyálarét 38 pont, 3. Kistelek 36 pont, 4. Sándorfalva 35 pont, 5. Kiszombor 31 pont, 6. Tápé 31 pont.

Default thumbnail
Előző sztori

A hét kérdése: Mit gondol a közbiztonságról?

Default thumbnail
Következő sztori

Megújult Nógrádi Zoltán honlapja

Legutóbbi hasonló cikkek