Sport

Labdarúgás: edzett egy jót a Volán a Mórahalommal - FOTÓK

Labdarúgás: edzett egy jót a Volán a Mórahalommal - FOTÓK

2010. február 14., vasárnap
Labdarúgás: edzett egy jót a Volán a Mórahalommal - FOTÓK
Háromszor harminc perces edzőmérkőzésen 3-1-re verte a megye I-es Mórahalmot a Tisza Volán SC Szeged labdarúgócsapata. Kazi László egy duplával ülhetett a vasárnapi ebédlőasztalhoz. A héten harmadik, egyben utolsó felkészülési találkozóját alacsonyabb osztályban szereplő ellenféllel szemben játszotta a kék-fekete szegedi alakulat. A Mórahalom kérésére a vasárnap délelőtti ütközet háromszor harminc percig tartott. Maradva a hármas szám bűvöleténél, a hazai együttes három alkalommal zörgette meg a látogatók hálóját. Túlzás lenne azt állítani, hogy a Volán szép, tetszetős, korszerű labdarúgást mutatott volna be, a játékosokon érződött az utóbbi napok komoly megterhelése miatti fáradtság. Ennek ellenére Mészárosék győzelméhez természetesen nem férhetett kétség. Az összecsapáson a korábbi sérültek, betegek mellett nem lépett pályára a lázas Beretka Péter, Grünwald Attila, aki szalagavatójára való tekintettel kapott felmentést, Reguli Máté, aki egy medvepuszit szedett össze szombaton a Kecskemét ellen (így végig a fiatal Tóth Zoltán állt a kapuban), valamint Szilágyi Norbert, akinek pihenőt adott a vezetőedző. A gólokon Kazi László (kettőt is vállalt) és Vastag Szabolcs osztozott. A Tisza Volán SC Szeged a jövő héten két edzőmeccsen szerepel. Csütörtökön 18 órától a Mezőhegyest, szombaton 11 órai kezdettel pedig a rövid időn belül másodszor idelátogató CFR Temesvárt fogadják majd a Buchholcz-legények.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Mórahalom 3-1. Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Szeged: Tóth Z. - Mészáros, Boldizsár, Vida, Búzási - Dargó (Prikidánovics 31'), Vágó (Garamvölgyi 45') - Harangozó, Vastag, Pálfi (Végh 61') - Kazi. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. A szegedi gólszerzők: Kazi 2, Vastag. Buchholcz Gábor: "Lezártuk azt a szakaszt, mely elsősorban a fizikai felkészítésről szólt. Rengeteg meccset iktattunk a programba, nem csoda, hogy a srácok ma már nehezen vették a levegőt, valóban komoly megterhelést kaptak. Fáradtan mozogtak játékosaim, nem játszottak szemre tetszetősen, csak a kötelezőt hozták. Tulajdonképpen egy jó kis edzéssel ért fel a Mórahalom elleni találkozó. Hétfőtől a frissítésre helyezzük a hangsúlyt, ennek jegyében először az Anna fürdőben igyekszünk regenerálódni. Bízom benne, hogy a sérültek, betegek közül minél többen bekapcsolódnak a munkába."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.