Két hét múlva játszhatna Stranovsky a Pickben

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megvizsgálta a Pick Szeged orvosa Tomas Stranovskyt, akit a klub kiszemelt a román Valentin Ghionea helyére. Az ultrahang szakadást mutatott ki a combjában.

A szlovák Eperjes kézilabdása, Tomas Stranovsky édesapjával, aki kiválóan beszél magyarul, hétfőn kora délután Szegeden tárgyalt Lele Ambrussal, a Pick Szeged ügyvezető igazgatójával. A szlovák válogatott jobbszélsőjét, Dragan Djukics, a Pick Szeged vezetőedzője szemelte ki a román Ghionea helyére, akit fegyelmezetlensége miatt szabadlistára tett a klub.

Stranovsky nem titkolta, hogy sérült az egyik combja, ezért Szabó István, a Pick Szeged orvosa megvizsgálta. Az ultrahang kimutatta, hogy 8-10 milliméteres izomszakadás van a combjában.

Lele Ambrus azt mondta, hogy a szlovák játékos néhány nap múlva elkezdhetné az edzéseket, és két-három héten belül játékra jelentkezhetne. „A késő délután kezdődő edzés előtt beszélem meg Dragan Djukiccsal, hogy az orvosi szakvélemény tudatában mit javasol az elnökségnek. A héten mindenképpen el kell döntenünk, hogy kit igazolunk Ghionea helyére, mert a Bajnokok Ligájában február 9-ig van utónevezésre lehetőség” – jelentette ki Lele Ambrus.

Tomas Stranovskyt még Svájcból ismeri Dragan Djukics, és jó véleménnyel van a 29 éves játékosról.

Előző sztori

Bemutatkoztak a Csongrád megyei LMP-s jelöltek

Következő sztori

Kedd: A művészet dicsérete