Sport

Két hét múlva játszhatna Stranovsky a Pickben

Két hét múlva játszhatna Stranovsky a Pickben

2010. február 1., hétfő
Két hét múlva játszhatna Stranovsky a Pickben

Megvizsgálta a Pick Szeged orvosa Tomas Stranovskyt, akit a klub kiszemelt a román Valentin Ghionea helyére. Az ultrahang szakadást mutatott ki a combjában.

A szlovák Eperjes kézilabdása,

Tomas Stranovsky

édesapjával, aki kiválóan beszél magyarul, hétfőn kora délután Szegeden tárgyalt

Lele Ambrussal

, a Pick Szeged ügyvezető igazgatójával. A szlovák válogatott jobbszélsőjét,

Dragan Djukics

, a Pick Szeged vezetőedzője szemelte ki a román

Ghionea

helyére, akit fegyelmezetlensége miatt szabadlistára tett a klub.

Stranovsky

nem titkolta, hogy sérült az egyik combja, ezért

Szabó István

, a Pick Szeged orvosa megvizsgálta. Az ultrahang kimutatta, hogy 8-10 milliméteres izomszakadás van a combjában. Lele Ambrus azt mondta, hogy a szlovák játékos néhány nap múlva elkezdhetné az edzéseket, és két-három héten belül játékra jelentkezhetne. „A késő délután kezdődő edzés előtt beszélem meg Dragan Djukiccsal, hogy az orvosi szakvélemény tudatában mit javasol az elnökségnek. A héten mindenképpen el kell döntenünk, hogy kit igazolunk Ghionea helyére, mert a Bajnokok Ligájában február 9-ig van utónevezésre lehetőség” – jelentette ki Lele Ambrus. Tomas Stranovskyt még Svájcból ismeri Dragan Djukics, és jó véleménnyel van a 29 éves játékosról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.