/

Ittas volt a zsombói halálos baleset okozója

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Egy 54 éves szegedi nő vezette azt a Suzuku Ignist, ami csütörtökön késő este lesodródott az útról Zsombó közelében. Egy ember meghalt, a sofőr ittas volt – tájékoztat a Csongrád MRFK Sajtószolgálata.

A helyszíni szemle megállapításai szerint egy Suzuki Ignis típusú személygépkocsi Zsombó irányából nagy sebességgel haladt Kiskundorozsma felé, amikor egy enyhe balra ívelésű kanyarban a sofőr elveszítette az uralmát a jármű felett és sodródni kezdett. Ennek során többször megpördült és fának is ütközött. A baleset következtében egy ember – egy 39 éves szegedi férfi – a helyszínen meghalt, míg ketten könnyebben sérültek meg.
A rendőrséggel elsőként azt közölték, hogy a sofőr vesztette életét a balesetben, azonban a helyszíni szemle során rögzített nyomok ezt egyértelműen cáfolták. A reggeli órákra az egyik kórházba szállított könnyű sérült, egy 54 éves szegedi nő elismerte, hogy ő vezette az autót. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr vélhetően közepes fokú alkoholos befolyásoltság állapotában ült a volán mögé.
A Szegedi Rendőrkapitányság halált okozó ittas járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a nő vezetői engedélyét elvették.

Előző sztori

Menczer Gusztáv: Akitől Gorbacsov bocsánatot kért

Következő sztori

Határrendészet: hamis volt a bélyegző