Sport

Ígéretes szegedi akciók, kihasználatlan FK-helyzetek

Ígéretes szegedi akciók, kihasználatlan FK-helyzetek

2010. február 20., szombat
Ígéretes szegedi akciók, kihasználatlan FK-helyzetek

Sorozatban játssza edzőmérkőzéseit az FK 1899 Szeged. Az elmúlt héten a Balástyával mérte össze erejét a szegedi alakulat, most szombaton pedig az ugyan csak egy osztállyal feljebb játszó SZVSE-Gyálarét vendégeskedett az Etelka soron.

Barátságtalan időjárási körülmények ellenére, jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok. Amíg bírták erővel a hazaiak, addig egyenrangú ellenfele tudott lenni a

Szabó József

által menedzselt vasutas csapatnak. Az első játékrészben több ígéretes támadást vezetett a Hüvös-legénység, mint ellenfele. A középpályán szinte mindig sikerült megállítani a SZVSE támadásait,

Dóra

remekül szervezte a támadásokat, az új szerzemény

Juhász

pedig dinamikus játékával hívta fel magára a figyelmet. Csupán a kapu előtti játékban tudtak a hazaiak fölé nőni a vasutasok. A második félidőre aztán elfáradtak a kék-feketék, ezt könyörtelenül kihasználta a SZVSE.

Hüvös Gábor

minden hadra fogható játékosának lehetőséget adott.

FK 1899 Szeged - SZVSE-Gyálarét 1-4.

Szeged, műfüves pálya. FK 1899 Szeged: Brunczvik (Meszes T.) - Meszes Cs., dr. Havas (Fodor L.), Turján, Nagy V. (Vincze G.), Halász (Becsei), Hulánszky (Fodor I.), Holecska (Albert T.), Dóra (Majoros), Túróczi (Burzon), Juhász. Vezetőedző: Hüvös Gábor. Gólszerzők: Dóra ill. Hegyesi (2), Dürgő (2).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.