Ígéretes szegedi akciók, kihasználatlan FK-helyzetek

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sorozatban játssza edzőmérkőzéseit az FK 1899 Szeged. Az elmúlt héten a Balástyával mérte össze erejét a szegedi alakulat, most szombaton pedig az ugyan csak egy osztállyal feljebb játszó SZVSE-Gyálarét vendégeskedett az Etelka soron.

Barátságtalan időjárási körülmények ellenére, jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok. Amíg bírták erővel a hazaiak, addig egyenrangú ellenfele tudott lenni a Szabó József által menedzselt vasutas csapatnak. Az első játékrészben több ígéretes támadást vezetett a Hüvös-legénység, mint ellenfele. A középpályán szinte mindig sikerült megállítani a SZVSE támadásait, Dóra remekül szervezte a támadásokat, az új szerzemény Juhász pedig dinamikus játékával hívta fel magára a figyelmet. Csupán a kapu előtti játékban tudtak a hazaiak fölé nőni a vasutasok. A második félidőre aztán elfáradtak a kék-feketék, ezt könyörtelenül kihasználta a SZVSE. Hüvös Gábor minden hadra fogható játékosának lehetőséget adott.

FK 1899 Szeged – SZVSE-Gyálarét 1-4. Szeged, műfüves pálya.

FK 1899 Szeged: Brunczvik (Meszes T.) – Meszes Cs., dr. Havas (Fodor L.), Turján, Nagy V. (Vincze G.), Halász (Becsei), Hulánszky (Fodor I.), Holecska (Albert T.), Dóra (Majoros), Túróczi (Burzon), Juhász.
Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Gólszerzők: Dóra ill. Hegyesi (2), Dürgő (2).

Előző sztori

Borókai: a napilapok létének értelme kérdőjeleződött meg

Következő sztori

Tiltják a füstölő mesehősöket a képernyőn