Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Gyerekfoci: a Rendőr TE sikerhónapja

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A szegedi Rendőr TE labdarúgóutánpótlás-nevelésben érintett gyerekek és edzők nem tétlenkedtek a téli hideg hónapokban sem. A termi edzések monotonitását vidéki tornákon való részvételekkel színesítették.

Az 1999-es korosztály a februári hónapban Orosházán és Dömsödön szerepelt. Az orosházi megmérettetésen a 2. helyezést érték el, a dömsödi tornán fordulatos mérkőzések eredményeként az ötödik helyen végeztek.
A csapat tagjai: Benczúr Ádám, Petőfi Zsombor, Lengyel Szilárd, Kiss Máté, Ótott Péter, Bagó Levente, Kasza Csongor, Balogh Ádám, Makra István, Török Máté, Hajzer Gábor, Gyuris László, Retkes Ákos, Kofler Jónás. Edző: Hajzer Béla.

A 2001-es korosztály egyik csapata a Szentesen tartott utánpótlástornán vett részt, ahol remekül helytállt, és büntetőkkel ugyan, de a hatodik helyen végzett.
A korosztály másik csapata a Dömsödön megrendezett, igen nívós csapatokat felvonultató tornán szerepelt. Izgalmas, néha szemet gyönyörködtető játékkal jutottak a fináléba a srácok. A Vác csapatával méltó ellenfélként küzdöttek. Az 1-1-es döntetlenre végződő mérkőzést követő büntetőpárbajban kerekedtek felül a szegedi legények, s szerezték meg az első helyezésért járó legnemesebb fényű érmet.
A torna legjobb játékosa címet Fülöp Krisztiánnak ítélte az edzői „tanács”. Játékosok: Fülöp Krisztián, Sonkodi Ádám, Zékány Botond, Gézárt Attila, Kulják Richárd, Kratochwill Márk, Balogh Szilárd, Lengyel Tamás. Edző: Horváth Zoltán.

A 2000-es korosztályban szereplő gyermekek is kivették részüket a szegedi labdarúgást népszerűsítő és a Rendőr TE-ben folyó munkát bemutató programokból.
A korosztály Terjéki Tamás által edzett és vezetett csapata a szentesi tornán az ötödik helyezést érte el.
A korosztályban nevelkedő, Prilenszky Géza irányítása alatt képzett gyermekek Orosházán mutatták be tudásukat, ahol a Rendőr TE két csapattal indult. Az edzéseken tanultak bemutatása és a csapat gyermekeire jellemző egymásért küzdeni tudás eredményezte, hogy az egyik csapata az 1., a másik a 2. helyezést érte el.
A korosztály a Balástyán nagyszerűen megrendezett és gördülékenyen lebonyolított villámtornán is képviseltette magát. A tornára meghívott csapatok rendkívül gyors, lendületes játékot mutattak be. A jelenlévő szülők minden egyes mérkőzésen feszült izgalommal figyelték gyermekeik minden mozdulatát, és harsány üdvrivalgásokkal jutalmazták a szebbnél szebb cseleket, gólokat. A torna végeredménye: 1. Rendőr TE, 2. Sándorfalva I. 3. Balástya, 4. Sándorfalva II.
Csapattagok: Stammer Szabolcs, Takács János, Godó László, Gémes Máté, Oláh Levente, Kovács Patrik, Vári Bence, Godó Dániel, Albert Csaba, Csongrádi Benjamin, Szekeres Gergő, Bodnár Péter, Réti Szabó Tamás, Tápai Dominik, Dézsi Bence, Retkes Tamás, Benkocs Dániel, Lévai Dominik.

Mivel a téli tornasorozatoknak még nincs végük, így a labdarúgópalánták a közeljövőben Dömsödön, Törökbálinton és Mezőhegyesen lépnek pályára.

Hírzóna

Szűk családi körben temették el Benedek Tibort

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A Magyar Kupa augusztusi döntője előtt pályafutása legszebb pillanataival emlékeznek rá.

Tovább olvasom

Sport

A PSG és Stas Skube is Szegedre jön a csoportkörben

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A PSG és a Flensburg ismét Szegedre látogat, visszavághat Pick a Vardarnak.

Tovább olvasom

Sport

Délután kézilabda BL-sorsolás – jön az új lebonyolítás

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Szinte minden változik a Bajnok Ligája lebonyolításában,az  állandóságot a csapatok és a négyes döntő jelenti.  echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Aktuál