Bulvár

Busz alá esett egy férfi Hódmezővásárhelyen

Busz alá esett egy férfi Hódmezővásárhelyen

2010. február 12., péntek
Busz alá esett egy férfi Hódmezővásárhelyen

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy makói férfi, aki miután lekéste, futott egy busz után, majd a jármű alá esett pénteken este, Hódmezővásárhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

elmondta: két férfi - apa és fia - lekéste a Szegedre induló buszt, futni kezdtek, és egyikük - a harminchat éves fiú-, eddig tisztázatlan körülmények között a busz alá került. A jármű több száz méteren át vonszolta magával. A férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők a szegedi traumatológiai klinikára szállították. A rendőrség elsődleges adatai szerint mindkét férfi erősen ittas volt - tette hozzá a szóvivő. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit és a felelősség kérdését - közölte a hadnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.