Egészség

Újszülöttet hagytak a szegedi női klinika inkubátorában

Újszülöttet hagytak a szegedi női klinika inkubátorában

2010. január 18., hétfő
Újszülöttet hagytak a szegedi női klinika inkubátorában

Újszülött kislányt hagytak a szegedi női klinika kertjében elhelyezett inkubátorban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-t.

A csecsemőt péntekről szombatra virradóra hagyták az inkubátorban, az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja - mondta el

Vad Róbert

. Az esetről hétfőn a Délmagyarország internetes oldalán számolt be. A lap szerint a baba egészséges, 2490 gramm, 43 centiméter és valószínűleg a 37-38. hétre született néhány órával azelőtt, hogy az inkubátorba tették. Mivel pénteken Lóránt névnap volt, az ügyeletes gyermekgyógyász

Lórántfi Sárának

nevezte el. Az inkubátorházat 2000-ben adták át, de eddig még sohasem hagytak benne csecsemőt. Az inkubátor fűtött, és érzékelővel van ellátva. Amikor szombat hajnalban jelzett a klinika portájára bekötött rendszer, két nővér percek alatt a készüléknél volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.