Bulvár

Nyugtatót vettek be: öt makói diák kórházban

Nyugtatót vettek be: öt makói diák kórházban

2010. január 26., kedd
Nyugtatót vettek be: öt makói diák kórházban

Gyógyszert, vélhetően nyugtatót szedett be az egyik makói általános iskola több tanulója, akik közül még csak ketten töltötték be a 14. életévüket - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség eddigi információi szerint a gyógyszert az egyik diák hozta be a mai napon az iskolába, és diáktársaival a délelőtt folyamán a tanintézmény közelében kíváncsiságból, kipróbálás végett ettek belőle. Elmondásuk szerint ugyanis azt hallották, hogy ettől jól el lehet lazulni. Volt, aki több szemet is bevett a gyógyszerből, mely valószínűleg a Rivotril nevű erős nyugtató. A kíváncsiság eredménye azonban az lett, hogy öt személyt kórházba szállított a mentő gyomormosás végett. A Makói Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.