Nem Hódi képviseli a Jobbikot az 1-es körzetben

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjeinek listáját szombaton nyilvánossá tették. Csongrád megye tekintetében történt egy változás. A november végén köztudomásúvá lett megyei jelöltek közül az 1-es körzetben eredetileg Hódi Károly többszörös világbajnoki érmes fogathajtó indult volna a 2010-es választásokon, helyette azonban Zagyva Gyulát, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnökét nevezte meg a radikális párt.

A váltás azért is tűnt érdekesnek, mert a bemutatkozó után többször támadták különböző fórumokon Hódi személyét. Felkerestük Tóth Pétert, hogy megkérdezzük a személyi változás okairól, illetve arról, hogy köze van-e a portálunk és egyéb internetes újságok hozzászólásaiban is olvasható támadásoknak mindehhez. A Jobbik megyei és szegedi elnöke elmondta, hogy a két ügy között nincs semmilyen összefüggés, de nem szeretne a dolgok elébe menni, hiszen szerdán és vasárnap is válaszolnak majd a sajtó kérdéseire egy-egy sajtótájékoztató keretében.

A párt hét megyei képviselőjelöltje

Csongrád megye 1-es számú szegedi választókerületében tehát a Jobbik színeiben Zagyva Gyula küzd a szavazatokért, a megyeszékhely másik két kerületében, Tóth Péter, illetve Molnár Áron indul. A 4-es csongrádi körzetben Dudás Zoltán, a szentesiben Varga Géza, a 6-os hódmezővásárhelyiben Kristó Gabriella, míg a 7-es makóiban Fazekas Ferenc kísérli meg a mandátumszerzést.

Előző sztori

Évfordulós emlékcsarnok a TIK-ben

Default thumbnail
Következő sztori

Lékó-döntetlenek Wijk aan Zee-ben

Legutóbbi hasonló cikkek