Nagy siker volt a Michael Jackson-show – FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Magyarországon elsőként Szegeden láthatták a rajongók a JACKO-showt. A tavalyi év folyamán elhunyt világsztár, Michael Jackson társai, táncosai és vokalistái pénteken érkeztek Szegedre, szombaton és vasárnap pedig a fővárosban fognak fellépni.

A könnyűzene rajongói valódi élménnyel gazdagodhattak péntek este az újszegedi sportcsarnokban: világkörüli turnéja harmadik állomásaként Magyarországon lépett fel a Michael Jackson-show, méghozzá elsőként Szegeden.
A show-ban a szupersztár társait, két háttérvokalistáját, négy hangszeres zenészét és négy táncosát is láthattuk a színpadon. Közülük Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Jackson Good-bye-tour-jának is, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat.
A színpadon a Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedett meg. Jacksont mozgásban és hangban a világhírű Tej’ai Sullivan keltette életre – hűen idézve a popkirályt. Olyan slágerek csendültek fel, mint a a She’s Out Of My Live, a Billy Jean, Beat It, a Man In The Mirror, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek tették teljessé.

A Michael Jackson-show Budapesten folytatódik, szombaton (január 16.) és vasárnap (január 17.), 19:00 órai kezdettel a SYMA Sport és Rendezvénycsarnokban

Tekintse meg képriportunkat a szegedi fellépésről!

no images were found

Előző sztori

Mars tér: kérdések a káoszban + VIDEÓ

Következő sztori

Kék hírek: lopások és hajnali határsértők