Sport

Labdarúgás: Szegedre látogat a Debrecen klubmenedzsere

Labdarúgás: Szegedre látogat a Debrecen klubmenedzsere

2010. január 18., hétfő
Labdarúgás: Szegedre látogat a Debrecen klubmenedzsere

Az Együtt Szegedért Egyesület és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom meghívására szombaton 18 órai kezdettel Szegeden tart szurkolói fórumot Herczeg András, a magyar bajnok és Bajnokok Ligája-résztvevő DVSC-TEVA klubmenedzsere.

A hírt

Bakai Csaba

, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) elnökjelöltje közölte hétfőn este a SZEGEDma.hu-val. Elmondta: a labdarúgás szerelmesei, a helyi drukkerek múltról, jelenről és jövőről, a Bajnokok Ligájáról, a debreceni foci titkáról és a magyar futball helyzetéről is kérdezhetik majd a DVSC-TEVA sikeredzőjét.

Herczeg András

csapatának első idei edzőmeccse (a Hajdúböszörménnyel játszanak szombaton délelőtt) után érkezik Szegedre. A fórum helyszíne a napokban válik véglegessé, erről természetesen tájékoztatjuk majd olvasóinkat. Mint arról korábban beszámoltunk, Bakai Csaba január 6-án jelentette be, hogy az általa tervezett elnökséggel

(Sahin-Tóth Dezső, Orosházi László, Molnár Róbert, Hevesi Tamás, Szekeres Károly, Kolozsvári János, Török Zsolt, Duray Péter)

harcba száll a CSLSZ február közepén esedékes tisztújításán az elnöki tisztért a mostani vezető,

Talpai János

ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.