/

Képtelen T-Home-tévék – megvan az ok?

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több olvasónk is jelezte, hogy a T-Home szegedi kábeltévé-szolgáltatása kedden egész nap akadozott. Az analóg csatornacsomagban több korábbi TV-csatorna más helyen fogható, ezért újra kellett hangolni a vevőkészülékeket. A digitális kábeltévé szolgáltatás pedig egész nap szünetelt.

Az egyik olvasónk elektronikus levélben azt közölte, hogy az ügyfélszolgálat elérhetetlen volt, egy géphang mindössze arról adott hírt, hogy bizonyos körzetekben a T-Home szolgáltatásával problémák lehetnek, a hiba elhárításán dolgoznak. A SZEGEDma.hu amint további részleteket tud meg az ügyről, beszámol majd olvasóinak.

Egy a digitális televíziók rendszerét működtető informátorunktól az este folyamán megtudtuk, hogy a keddi adásproblémáknak az oka az előre meg is hirdetett, január 4-éről 5-ére virradó éjszakára tervezett átállás elhúzódása. A Magyar Telekom Csoport tévéadással foglalkozó részlege (T-Home) mind a szatellit, mind pedig a digitális sugárzás rendszerének átalakítását tervezte a fent említett éjszakára. Előre ismert volt ugyanis, hogy számos csatorna sugárzása szűnik meg, s több újé indul el 2010-től. Informátorunk szerint kicsit nagy fába vághatta a fejszéjét a cég, hogy egy egész országra kiterjedő hálózat műholdas és digitális szolgáltatását ilyen rövid idő alatt egyszerre akarta átállítani…

Default thumbnail
Előző sztori

Hóesés Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Horvátország szerint Szerbia nem nyerhet pert

Legutóbbi hasonló cikkek

Pontosítás

Pontosítjuk az "Újra bilincsben Szabó Bálint!’’ című cikkünket.…