Bulvár

Árokba csúszott egy román busz

Árokba csúszott egy román busz

2010. január 21., csütörtök
Árokba csúszott egy román busz

Ma a kora reggeli órákban Derekegyház irányából Nagymágocs felé közlekedett egy román autóbusz utánfutóval, amikor egy balra ívelő kanyarban, a havas úton, vélhetőleg a relatív gyorshajtás miatt megcsúszott és az út menti árokba borult - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elsődleges információ szerint a balesetben négyen súlyosan, míg 7 ember könnyebben sérült meg, akiket a mentő a szentesi és az orosházi kórházba szállított. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt életben, félpályán megindult a forgalom, teljes pályán várhatóan tíz órától haladhat majd. Az autóbusz vezetője ellen tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt a Szentesi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.