Sport

A Novotelbe jön a DVSC-TEVA sikeredzője

A Novotelbe jön a DVSC-TEVA sikeredzője

2010. január 20., szerda
A Novotelbe jön a DVSC-TEVA sikeredzője

Az Együtt Szegedért Egyesület és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom meghívására szombaton 17.30 órai kezdettel Szegeden tart szurkolói fórumot Herczeg András, a magyar bajnok és Bajnokok Ligája-résztvevő DVSC-TEVA klubmenedzsere a Novotel szállóban.

A pontos helyszínt és időpontot

Bakai Csaba

, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) elnökjelöltje mondta el portálunknak azon a szerda esti fórumon, ahol az elnökjelölt és csapata találkozott a Legenda Lajcsi-kupa csapatainak képviselőivel, hogy a hosszú távú együttműködés lehetőségeiről egyeztessenek. Bakai a SZEGEDma.hu-nak elmondta: a labdarúgás szerelmesei, a helyi drukkerek múltról, jelenről és jövőről, a Bajnokok Ligájáról, a debreceni foci titkáról és a magyar futball helyzetéről is kérdezhetik majd a DVSC-TEVA sikeredzőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.