Bulvár

Változékony, de nem túl hideg idő lesz

Változékony, de nem túl hideg idő lesz

2009. december 26., szombat
Változékony, de nem túl hideg idő lesz

Egyelőre biztosan nem tér vissza a zord tél - közölte az InfoRádióval az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, Jenki Szilvia meteorológus. A szakember változékony időt jósol az elkövetkező napokra.

Többször erősen megnövekszik majd a felhőzet, ám gyakran kisüt a nap is. Több helyen előfordul majd csapadék. Eleinte még enyhe, vasárnap délutántól azonban egyre hűvösebb levegő érkezik a Kárpát-medence fölé, így hajnalban eső, később pedig havas eső, illetve a délnyugati országrészben helyenként havazás is lehet. Hétfőn és kedden is várhatók hózáporok, majd ismét esőzés következik, ugyanis a hét közepén enyhébb levegő áramlik az ország fölé, amelyet az újév első napjaiban hidegebb áramlatok követnek - magyarázta

Jenki Szilvia

. Az igazi, zord téli idő a következő napokban biztosan nem tér vissza, bár helyenként éjszaka ismét fagyni fog. Legutóbb 1989-ben váltotta a hideget ilyen gyorsan az enyhe idő.

További részletek az InfoRádió honlapján

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.