Sport

Szedeák: „behúzni” az utolsót is!

Szedeák: „behúzni” az utolsót is!

2009. december 18., péntek
Szedeák: „behúzni” az utolsót is!

A Dél-Konstrukt-SZTE-Szedeák egy nyögvenyelős hazai győzelem után listavezetőként utazik Szolnokra, hogy az ide év utolsó mérkőzésén egy győzelemmel biztosítsa be feljutó helyét a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában. Ha komolyan veszik a fiúk a mérkőzést, teljes erőbedobással küzdenek, baj nem lehet – utalt Bonifert Domonkos, a csapat trénere a minimális elvárásokra.

„Mindenképpen győzni utazunk a Szolnoki Főiskola csapatához, de a siker eléréséhez kerülni kell az olyan hullámvölgyeket, mint ami az Újbuda ellen elért minket. A héten sokat beszélgettünk erről a fiúkkal, és úgy látom, hogy nagy lángon égnek, megtesznek majd mindent a sikerért, és biztos vagyok benne, hogy csúszni, mászni fognak a pályán szombaton 18 órakor” – tett ellentmondást nem tűrő ígéretet a tréner, aki a jövővel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy nem lesz pihenő a télen, csak a karácsonyi ünnepek. Január 16-án már folytatódik a bajnokság és ki lehet mondani, hogy a Szedeák a feljutást tűzte ki célul. Új játékost nem feltétlen igazolnak, inkább a műtéten átesett

Rezák

és beavatkozás előtt álló

Nyilas

felépülését kell segíteni. „A jelenlegi keret megfelelő egészségi és edzettségi állapotában alkalmas a cél elérésére” – fűzte hozzá Bonifert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.