/

Rendőrökbe “botlott” az ittas kerékpáros

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nekihajtott az őt igazoltatni akaró rendőrautónak egy kerékpáros tegnap este Szeged-Szentmihálytelken – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök azért akarták megállítani a férfit, mert meglehetősen bizonytalanul, a járdán, világítás nélkül kerékpározott. A 38 éves helyi lakost azonban hiába szólították fel az egyenruhások, hogy álljon meg, arra nem volt hajlandó, hanem inkább tovább tekert, de már az út irányába. A manőver “annyira jól sikerült”, hogy közben telibetalálta a rendőrautó tükrét, majd elesett. A járőrök felsegítették, majd intézkedés alá vonták.
Mivel meglehetősen részeg volt, továbbra sem bírt a lábán állni, de mindenképpen haza akart jutni, ezért megpróbálta magát az intézkedés alól kivonni. Eközben ismét keresztül esett a saját kétkerekűjén.
A rendőrök végül mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. A férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett a Szegedi Rendőrkapitányság – tudatta a szóvivő.

Default thumbnail
Előző sztori

Bonifert Domonkos: Nem bízhatjuk el magunkat!

Default thumbnail
Következő sztori

Színház bálából a Dóm téren - PANORÁMA

Legutóbbi hasonló cikkek