Bulvár

Rendőrökbe "botlott" az ittas kerékpáros

Rendőrökbe "botlott" az ittas kerékpáros

2009. november 23., hétfő
Rendőrökbe "botlott" az ittas kerékpáros

Nekihajtott az őt igazoltatni akaró rendőrautónak egy kerékpáros tegnap este Szeged-Szentmihálytelken - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrök azért akarták megállítani a férfit, mert meglehetősen bizonytalanul, a járdán, világítás nélkül kerékpározott. A 38 éves helyi lakost azonban hiába szólították fel az egyenruhások, hogy álljon meg, arra nem volt hajlandó, hanem inkább tovább tekert, de már az út irányába. A manőver "annyira jól sikerült", hogy közben telibetalálta a rendőrautó tükrét, majd elesett. A járőrök felsegítették, majd intézkedés alá vonták. Mivel meglehetősen részeg volt, továbbra sem bírt a lábán állni, de mindenképpen haza akart jutni, ezért megpróbálta magát az intézkedés alól kivonni. Eközben ismét keresztül esett a saját kétkerekűjén. A rendőrök végül mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. A férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett a Szegedi Rendőrkapitányság - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.