Sport

Kézilabda: Pick-győzelem Dunaújvárosban

Kézilabda: Pick-győzelem Dunaújvárosban

2009. november 25., szerda
Kézilabda: Pick-győzelem Dunaújvárosban

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Dunaújvárosban játszott bajnoki mérkőzést. A Pick 34-28-ra nyert. A szegediek legközelebb vasárnap a Veszprém ellen játszanak hazai pályán.

A Dunaferr – Pick Szeged találkozók évek óta presztízsmeccsek. A szegedi csapatnak mindig meggyűlt a baja az újvárosiakkal. Ennek megfelelően indult a mérkőzés, sokáig fej-fej mellett haladt a két gárda. Öt perccel a félidő vége előtt a betegség miatt

Katzirzot

és

Zvizejt

is nélkülöző Pick bizonytalanságát kihasználta a hazai gárda, és a szünetben három góllal vezetett. A második félidő harmadánál sikerült a Picknek utolérnie ellenfelét, majd a 45. percben már két góllal vezetett

Dragan Djukics

együttese. Az előnyt növelni tudta a Pick és a végén jó hatású, csapatösszetartó győzelmet aratott. Vasárnap újra nagy próbatétel vár a Pick Szegedre, a Veszprém érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

A Budapest Bank Férfi Kézilabdaligában:

Dunaferr-Pick Szeged 28-34 (17-14).

Dunaújváros, 1000 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok.

Dunaferr:

Mikler - Szalafai 5, Kopco 2, Németh 4, Hajdu 3, Nagy 6/1, Széles 1. Csere: Vitáris (kapus), Kemény 1, Rosta, Padezanin 2, Miss 3/2, Bali 1. Edző: Imre Vilmos.

Pick Szeged:

Marjanac - Ghionea 7, Zubai 7, Andjelkovics 4, Oszmajics, Nernadics 7/1, Vadkerti. Csere: Liszkai, (kapus), Krivokapics 9/2, Herbert, Simon. Edző: Dragan Djukics. Hétméteresek: 5/3, ill. 5/3. Kiállítások: 6, ill. 6 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.