Bulvár

Kék emberek a SZEGEDma.hu-n

Kék emberek a SZEGEDma.hu-n

2009. november 19., csütörtök
Kék emberek a SZEGEDma.hu-n

Virtuális 3D-séta a híreink között

Az Év Honlapja versenyen Minőségi Díjjal kitüntetett portálunk, a SZEGEDma.hu fejlődése egyik újabb állomásához érkezett. A joszegeden.hu csapatával együttműködve ezentúl a híreinkhez kötődő szegedi helyszíneken akár virtuális sétát is tehet az érdeklődő olvasó.

Ne lepődjön meg, ha a cikkeinkben a cím mellett egy sétáló ember emblémájába ütközik tekintete! Az ikonra kattintva ugyanis valóban sétát tehet a hírhez kapcsolódó szegedi helyszíneken, és mindezt kényelmesen, karosszékében ülve. Új szolgáltatásunk egy gyümölcsöző együttműködés eredménye a

joszegeden.hu

csapattal, akik mintegy 30000 fényképből virtuálisan bejárhatóvá tették Szegedet. Ön így - miután elolvasta írásunkat - egy igazi háromdimenziós hatású séta keretében akár körbejárhatja az ahhoz kapcsolódó helyszínt is, de akár megnézhet korábbi rendezvényeket 2008 óta.

kekember

A kék emberre kattintva a

joszegeden.hu

portálra kerül, ahol bal oldalt térképen nézheti meg a helyszínt madártávlatból, míg a jobb oldali képet körbeforgathatja az egér gombját lenyomva tartva. A nyílra kattintva pedig akár elindulhat virtuális sétájára is. Új szolgáltatásunkhoz jó szórakozást kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.