Gazdaság

"Metropolis": többfunkciós központ épül Pozsonynál

"Metropolis": többfunkciós központ épül Pozsonynál

2009. október 9., péntek
"Metropolis": többfunkciós központ épül Pozsonynál

Pozsony határában, mintegy 1.5 milliárd euró értékű befektetéssel épít kereskedelmi-, konferencia-, szabadidő- és szórakoztató-központot a TriGranit - adta hírül a Felvidék Ma hírportál.

A projekt részleteit a magyar fejlesztő jövő kedden mutatja be. Az ingatlanfejlesztő előzetes közlése szerint a Metropolis névre hallgató projekt a régió legnagyobb ilyen funkciójú ingatlanja lesz.

Nyúl Sándor

, a TriGranit igazgatóságának elnöke a Reutersnek azt nyilatkozta, hogy a cég még dolgozik a projekt finanszírozásán, melyben terveik szerint legalább hat bank vesz majd részt. Az elmúlt években több kereskedelmi-, szabadidő- és szórakoztató-központ építésének terve felmerült a Bécs-Pozsony-Budapest térségben, melyek közül a legtöbb publicitást a bezenyei óriáskaszinó terve kapta, de említésre érdemes a Plaza Centers Hajógyári-szigetre tervezett Álomsziget projektje is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.