/

Kék hírek: megfújták az ütvefúrót

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elfogták a kocsifeltörőket és a fizetés nélkül tankoló két román állampolgárt – áll a rendőrség sajtóközleményében.

Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 23 éves, 19 éves és 16 éves szegedi lakost, akik a gyanú szerint péntekre virradó éjszaka a Retek utca egyik parkolójában feltörtek egy Volkswagen Transportert és abból egy ütvefúrót valamint hegesztő trafót vittek el. A rendőrség lakossági bejelentés alapján értesült az esetről, majd a járőrök keresni kezdték a menekülő elkövetőket, akiket végül a belvárosban vontak igazoltatás alá. Elszámoltatásuk során kiderült, hogy a gyanúsítottaknak más vagyon elleni bűncselekményekhez is közük lehet. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított ellenük büntetőeljárást. A 23 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Elfogták a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei azt a két román állampolgárt, akik a Dorozsmai úton lévő egyik benzinkúton tankoltak, majd fizetés nélkül távoztak tegnap. A bejelentést követően helyszínre irányított járőrök az egyik járművet még a városba bevezető úton, míg a másikat a belvárosban vonták intézkedés alá. Az utasok ellenőrzése során az is kiderült, hogy az egyik 14 éves fiatal nőt a Spanyolország eltűnés miatt körözi, ezért őt a rendőrök a Sirene iroda értesítését követően egy gyermekotthonban helyezték el. A fizetés nélkül elhajtók ellen szabálysértési eljárás indult – tudatja a sajtóközlemény.

Előző sztori

Az 1956-os forradalomra emlékezett a Jobbik

Következő sztori

LEN Kupa – Második meccsén is győzött a Beton