Bulvár

Eljárás indult a garázsfeltörők ellen

Eljárás indult a garázsfeltörők ellen

2009. október 28., szerda
Eljárás indult a garázsfeltörők ellen

Garázsfeltörésekre „szakosodott” személyeket vont eljárás alá a Szegedi Rendőrkapitányság kedden - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A gyanú szerint október folyamán több szegedi garázst is felkeresett a két férfi – akik egyébként sógorsági viszonyban vannak egymással -, amelyekből különféle értékeket vittek magukkal. Négy ilyen garázsfeltöréssel gyanúsítjuk őket, ezek közül három esetben jártak úgymond sikerrel, a negyedik alkalommal „csak” a garázsajtó felfeszítéséig jutottak, de onnan nem vittek el semmit. A szegedi rendőrök az adatgyűjtés során jutottak el hozzájuk, az egyiküknél megtartott házkutatás során az egyik garázsból elvitt babakocsit megtalálták és lefoglalták a rendőrök. Kihallgatásukat követően az egyik férfit a rendőrség őrizetbe vette, a sógor – aki a 18. életévét még be sem töltötte – szabadlábon védekezik - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.