/

Eljárás indult a garázsfeltörők ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Garázsfeltörésekre „szakosodott” személyeket vont eljárás alá a Szegedi Rendőrkapitányság kedden – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A gyanú szerint október folyamán több szegedi garázst is felkeresett a két férfi – akik egyébként sógorsági viszonyban vannak egymással -, amelyekből különféle értékeket vittek magukkal. Négy ilyen garázsfeltöréssel gyanúsítjuk őket, ezek közül három esetben jártak úgymond sikerrel, a negyedik alkalommal „csak” a garázsajtó felfeszítéséig jutottak, de onnan nem vittek el semmit.

A szegedi rendőrök az adatgyűjtés során jutottak el hozzájuk, az egyiküknél megtartott házkutatás során az egyik garázsból elvitt babakocsit megtalálták és lefoglalták a rendőrök.

Kihallgatásukat követően az egyik férfit a rendőrség őrizetbe vette, a sógor – aki a 18. életévét még be sem töltötte – szabadlábon védekezik – áll a közleményben.

Előző sztori

Újabb holttestet találtak a Tiszában

Következő sztori

Csütörtök: Túlkapások a Rendezvényházban