Egyetem

Diákok szedtek szemetet a Szent György téren

Diákok szedtek szemetet a Szent György téren

2009. október 8., csütörtök
Diákok szedtek szemetet a Szent György téren
A Dózsa György Általános Iskola tanulói megelégelvén az áldatlan állapotokat és a fenntartó tehetetlenségét, kitakarították a Szent György teret. A diákok által kedvelt és látogatott tér az elmúlt időszakban sajnos nagyon elszemetesedett, ezért úgy döntöttek, hogy a szép időt kihasználva maguk tesznek rendet.

Közel 100 kisdiák gereblyézett és gyűjtötte a szemetet a templom mögötti elhanyagolt területen. Munkájuk eredményeképpen több mint 20 óriási zsák telt meg hulladékkal. A 3. és 7. osztályos tanulók lelkesen dolgoztak a napsütésben, sőt terveik szerint rendszeresen megismétlik a szemétszedési akciójukat. Az iskola pedagógusai szerint az ilyen megmozdulások hatékonyan segítik a környezettudatos magatartásformára nevelést, és megfelelő példamutatásul szolgál mindnyájunknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.