Bulvár

Alsóvárosi besurranó tolvajokat fogtak

Alsóvárosi besurranó tolvajokat fogtak

2009. október 3., szombat
Alsóvárosi besurranó tolvajokat fogtak

Tegnap délután Szegeden az egyik Alsóvárosi irodaházba surrant be két tolvaj, és onnan 2 darab, 40 000 forint értékű mobiltelefont tulajdonított el - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A két fiatalkorú elkövető észrevette, hogy az irodaház ajtaja nyitva van, valamint az alkalmazottak kimennek a helyiségből, így gyorsan besurrantak és elemelték az asztalon lévő értékeket. Mikor a tulajdonosok észlelték és bejelentették, hogy nincsenek meg telefonjaik, addigra a tolvajoknak már csak a hűlt helyük volt. A gyors és szakszerű intézkedéseknek köszönhetően a szegedi rendőr járőrök, mintegy 15 perc leforgása alatt nyomukra akadtak a két szegedi fiatalkorúnak, és előállították őket. Velük szemben a Szegedi Rendőrkapitányság szabadlábon hagyásuk mellett indított büntetőeljárást - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.