Sport

Három gól sem volt elég az FK-győzelemhez

Három gól sem volt elég az FK-győzelemhez

2009. szeptember 26., szombat
Három gól sem volt elég az FK-győzelemhez

Sajnos nem sikerült feledtetni a múlt heti fiaskót a kék-feketéknek. Fordulatos, izgalmas mérkőzésen maradtak alul Bakson a szegedi fiúk, akiknek jövő héten egy igazi városi rangadón kell elkezdeni ismét a pontgyűjtést, hogy megerősítsék pozíciójukat a megye második vonalának középmezőnyében.

Az elmúlt hetek rossz eredményein igyekezett javítani az FK 1899 Szeged. A találkozó első félidejében jól is játszottak: negyedóra játék után

Turján

fejjel szerezett vezetést a kék-feketéknek. A hazaiak egy szerencsés találattal egyenlítettek, mely után átvették az irányítást, amihez egy kétes tizenegyes segítette hozzá a hazai csapatot. A második játékrészben gólokkal hozta a Baks a szegediek tudomására, hogy ki lehet ezen a szombaton a győztes…

A megyei II. osztály Homokhát csoport 7. fordulójában:

Baks KSE – FK 1899 Szeged 4-3 (1-1).

Baks, vezette: Sipos.

Baks:

Tóth M. - Bereczki, Tóth A., Zsótér (Kiss), Kasza, Vári, Kovács, Kapornai (Bozó), Szalai (Balasi), Kordás, Balogh.

Edző:

Kálmán Róbert.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Fodor I., Meszes, Hüvös G., Fodor L. (Burzon 46'), Lednitzky (Hulánszky 56'), Halász (Vozár 64'), Nagy, Ács, Turján, Holecska (Majoros 75').

Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzy András.

Gólszerzők:

Kordás (2), Tóth A., Kapornai illetve Turján, Vozár, Ács.

Sárga lap:

Hüvös G., Brunczvik. Ifjúsági mérkőzésen: Baks - FK 1899 Szeged 3-0 Hüvös Gábor:

"Nálunk erősebb összetételű, frissebb csapat ellen sikerült szoros eredményt elérnünk. Sajnos több sérült játékosunk van, ami meglátszik a csapat teljesítményén. Mindezek mellett igazságos eredmény született. Be kell látnunk, hogy az ide év a tanulóidőszakunk része, le kell szállnunk a földere; bizony több poszton kell még fejlődnünk. Jövőhéten a Tanárképző ellen kötelező javítanunk. Egy igazi hatpontos mérkőzést fogunk vívni, hiszen az ellenfelünkkel azonos pontszámot gyűjtöttünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.