Három gól sem volt elég az FK-győzelemhez

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sajnos nem sikerült feledtetni a múlt heti fiaskót a kék-feketéknek. Fordulatos, izgalmas mérkőzésen maradtak alul Bakson a szegedi fiúk, akiknek jövő héten egy igazi városi rangadón kell elkezdeni ismét a pontgyűjtést, hogy megerősítsék pozíciójukat a megye második vonalának középmezőnyében.

Az elmúlt hetek rossz eredményein igyekezett javítani az FK 1899 Szeged. A találkozó első félidejében jól is játszottak: negyedóra játék után Turján fejjel szerezett vezetést a kék-feketéknek. A hazaiak egy szerencsés találattal egyenlítettek, mely után átvették az irányítást, amihez egy kétes tizenegyes segítette hozzá a hazai csapatot. A második játékrészben gólokkal hozta a Baks a szegediek tudomására, hogy ki lehet ezen a szombaton a győztes…

A megyei II. osztály Homokhát csoport 7. fordulójában:

Baks KSE – FK 1899 Szeged 4-3 (1-1). Baks, vezette: Sipos.

Baks: Tóth M. – Bereczki, Tóth A., Zsótér (Kiss), Kasza, Vári, Kovács, Kapornai (Bozó), Szalai (Balasi), Kordás, Balogh. Edző: Kálmán Róbert.
FK 1899 Szeged: Brunczvik – Fodor I., Meszes, Hüvös G., Fodor L. (Burzon 46′), Lednitzky (Hulánszky 56′), Halász (Vozár 64′), Nagy, Ács, Turján, Holecska (Majoros 75′). Játékos-edzők: Hüvös Gábor és Lednitzy András.
Gólszerzők: Kordás (2), Tóth A., Kapornai illetve Turján, Vozár, Ács.
Sárga lap: Hüvös G., Brunczvik.

Ifjúsági mérkőzésen:
Baks – FK 1899 Szeged 3-0

Hüvös Gábor: “Nálunk erősebb összetételű, frissebb csapat ellen sikerült szoros eredményt elérnünk. Sajnos több sérült játékosunk van, ami meglátszik a csapat teljesítményén. Mindezek mellett igazságos eredmény született. Be kell látnunk, hogy az ide év a tanulóidőszakunk része, le kell szállnunk a földere; bizony több poszton kell még fejlődnünk. Jövőhéten a Tanárképző ellen kötelező javítanunk. Egy igazi hatpontos mérkőzést fogunk vívni, hiszen az ellenfelünkkel azonos pontszámot gyűjtöttünk.”

Előző sztori

Szlovák nyelvtörvény: a Velencei Bizottsághoz fordulnak

Következő sztori

Fél év alatt épült fel az újszegedi plébánia – Panoráma