Sport

Elmaradhat szerdán a Volán - Algyő kupameccs

Elmaradhat szerdán a Volán - Algyő kupameccs

2009. szeptember 8., kedd
Elmaradhat szerdán a Volán - Algyő kupameccs

Elmarad szerdán a Tisza Volán SC Szeged - Algyő SK labdarúgó magyarkupa-mérkőzés, hiszen a vendégek nem állnak ki. A SZEGEDma.hu értesülései szerint erről kedd este tájékoztatták a szegedieket az algyőiek.

A labdarúgó magyar kupa megyei selejtezőjének 2. fordulójában szerdán 16.30-kor rendeznék az NB III-as Csongrád megyei gárdák rangadóját, a kiírás szerint a Tisza Volán SC Szeged fogadná az Algyő SK-t. Mint arról mi is beszámoltunk, az Algyő a hétvégén nem állt ki az ESMTK elleni bajnokira. A játékosok és a vezetők között komoly nézeteltérések alakultak ki,

Tóth Ákos

vezetőedző lemondását is elfogadták.

Buchholcz Gábor

, a Szeged vezetőedzője portálunknak azt mondta: kedd este arról tájékoztatták a Volán vezetését az algyőiek, hogy a kupameccset sem játsszák le. A hazai kék-feketék ennek ellenére 16 órakor megjelennek a Felső Tisza parti stadionban. A SZEGEDma.hu úgy tudja, a szerdai napon további bejelentés is várható az Algyő SK sorsával, jövőjével kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.