Bulvár

Elfogta a rendőrség a Szegeden száguldozó Porsche sofőrjét

Elfogta a rendőrség a Szegeden száguldozó Porsche sofőrjét

2009. szeptember 28., hétfő
Elfogta a rendőrség a Szegeden száguldozó Porsche sofőrjét

Elfogták a hódmezővásárhelyi rendőrök annak a Porsche autónak a sofőrjét, aki szombat hajnalban miután karambolozott a városban, megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte hétfőn a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs

elmondta: a harmincöt éves helybeli férfit délelőtt a lakásáról állították elő a járőrök. Kihallgatása során a vallomástételt megtagadta. Szombat hajnalban a járőrök a városban száguldozó Porsche után indultak több rendőrautóval. Az egyik megkülönböztető jelzéssel ellátott rendőrautót észlelve a Porsche hirtelen fékezett, a járőr kocsi pedig hátulról a sportautónak, majd egy másik személygépkocsinak ütközött. A száguldozó sofőr autójával elmenekült a helyszínről, a gépkocsit Hódmezővásárhely külterületén a vasárnap reggeli órákban találták meg a rendőrök. A baleset következtében egy rendőr könnyebben megsérült, a rendőrautó pedig használhatatlanná vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.