Egyéves a megújult IH Rendezvényközpont

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy éve szeptember 3-án újították fel az Ifjúsági Házat. Az IH Rendezvényközpontnak ez alatt az egy év alatt közel 80.000 látogatója volt 390 rendezvényen, ami azt jelenti, hogy átlagban minden napra több mint egy rendezvény jutott. A programok nagyobb részt üzleti típusú rendezvények voltak.

A frissen nyitott házat gyorsan felfedezték és megszerették a cégek, és a konferenciaszervezők. Itt rendezték meg többek között a Rotary bálat, de több egyetemi kar is idehozta a bálozó gólyákat. A konferenciák közül leghosszabb a 7 napos Rogers konferencia és a bőrgyógyász továbbképző hét volt. A legtöbb rendezvénynek októberben és márciusban adtak helyet – több mint 40 program zajlott ezekben a hónapokban, és nem volt egyetlen „üres” napjuk sem. A koncertek közül több teltházas is volt. A Bereczky Zoltán – Szinetár Dóra estre olyan gyorsan elfogytak a belépők, hogy egy második előadást is meg kellett hirdetni ugyanarra a napra. Másik nagy közönségsikert a Férfi és Nő koncert aratta, amelyet nyitáskor, múlt év szeptemberében és idén júniusban is elhoztak. Jegyet az utolsó napokon már nem lehetett rá kapni. A legmagasabb jegyár 7900 Ft volt, Al Di Meola nyitókoncertjére.

Előző sztori

Macskatoll

Következő sztori

Hét évre ítélték jogerősen a nevelőapját megölő nagyszénási férfit