Bulvár

Baleset miatt gyanúsított lett a szegedi városnéző kisvonat vezetője

Baleset miatt gyanúsított lett a szegedi városnéző kisvonat vezetője

2009. szeptember 17., csütörtök
Baleset miatt gyanúsított lett a szegedi városnéző kisvonat vezetője

Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a szegedi rendőrkapitányság a városnéző kisvonat sofőrjét - közölte csütörtökön a rendőrség az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a baleset még június 11-én az újszegedi templomnál levő kijelölt gyalogátkelőn történt, ahol egy férfi az általa vezetett lassú járművel nem adott elsőbbséget egy tizennyolc éves nőnek. A gyalogost a mentők súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, aki az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint olyan súlyos koponyalapi törést szenvedett el, ami miatt maradandó fogyatékosság alakult ki. Gyanúsítotti kihallgatása során a sofőr nem ismerte el felelősségét a balesetért, és a gyanúsítás miatt panasszal élt, amit a nyomozást felügyelő ügyészség bírál el. A rendőrség bevonta a városnéző kisvonat sofőrjének vezetői engedélyét - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.