A pártállamot idézte Gyurcsány kimenekítése

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyurcsany1Pártállami módszernek nevezte Tarlós István a fővárosi Fidesz–KDNP frakciószövetség elnöke, hogy Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök külön földalatti szerelvénnyel távozott a szombati homoszexuális parádéról. Azt nem tudni mennyibe került az adófizetőknek a kormányban már nem dolgozó politikus polgári jogokat demonstráló magánakciója.

A lezárt földalattival távozott Gyurcsány Ferenc a homoszexuális felvonulásról – ismerte el a volt miniszterelnök titkársága. Gyurcsány állítólag fontosnak tartotta a részvételt, ám míg mindenki gyalogolt, őt különvonattal vitték el. Az útvonalat a rendőrség határozta meg, mert a volt kormányfő védett személynek minősül, holott már semmilyen kormányzati szerepet nem tölt be. A BKV nem tudta megmondani, mennyibe került a volt kormányfő utaztatása. Ebben a BRFK illetékes, de a rendőrség továbbra sem közölt számokat. Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a pártállami időket idézi Gyurcsány Ferenc kimenekítése.

„Igen furcsa, hogy ilyen pártállami módszerekkel egy külön, saját bejáratú földalatti szerelvényt biztosítottak kizárólag az ő számára. Úgy látszik, hogy bárki is lesz Budapesten az MSZP arca, akár politikus akár nem, folytatódnak ezek a pártállami módszerek” – közölte az Echo Tv-vel Tarlós István.

Forrás: Echo Tv

Előző sztori

Kezdődik az V. Szegedi Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál

Következő sztori

Mi lesz veled, zöldkártya…?