Bulvár

Körözött személyt fogtak a szegedi rendőrök

Körözött személyt fogtak a szegedi rendőrök

2009. augusztus 21., péntek
Körözött személyt fogtak a szegedi rendőrök

Garázdaság miatt indított eljárást a Makói Rendőrkapitányság két helyi lakos ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy az egyik makói szórakozóhelyen tettleg bántalmaztak két ugyancsak helyi lakost, és annak gyermekkorú fiát - közölte Pál János rendőrségi sajtószóvivő.

A két-két személy a szórakozóhelyen összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett. A verekedésből győztesen kikerült két férfi, miután helybenhagyták vetélytársaikat, sietve távoztak. A begyűjtött információnak, és a sikeres nyomozati munkának köszönhetően, a makói rendőrjárőrök rövid időn belül elfogták és előállították a két elkövetőt, akik ellen büntetőeljárás indult. A tegnap esti órákban körözött személyt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai, akire járőrözés közben lettek figyelmesek és ismertek fel. A magyar férfivel szemben elrendelt körözés volt érvényben, jogerős börtönbüntetés letöltése végett. A tegnapi napon Szeged belterületén két esetben történt alkalmi lopás, amikor is a szórakozóhelyeken, illetve nyilvános helyen az állampolgárok által asztalra, padra letett értékeiket - figyelmetlenségüket kihasználva - tulajdonították el alkalmi tolvajok. Egy alkalommal történt besurranásos lopás, amikor is a nyitva hagyott ablakon keresztül, a szúnyoghálót kivágva surrant be az éj leple alatt a tolvaj, amíg a háziak aludtak és fosztotta meg őket értékeiktől. A rendőrség kéri és felhívja a lakosság figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek értékeikre, zárják ingatlanjaik ajtaját, ablakait, ne adjanak esélyt az alkalmi, besurranó tolvajoknak - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.