/

Körözött személyt fogtak a szegedi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Garázdaság miatt indított eljárást a Makói Rendőrkapitányság két helyi lakos ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy az egyik makói szórakozóhelyen tettleg bántalmaztak két ugyancsak helyi lakost, és annak gyermekkorú fiát – közölte Pál János rendőrségi sajtószóvivő.

A két-két személy a szórakozóhelyen összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett.
A verekedésből győztesen kikerült két férfi, miután helybenhagyták vetélytársaikat, sietve távoztak. A begyűjtött információnak, és a sikeres nyomozati munkának köszönhetően, a makói rendőrjárőrök rövid időn belül elfogták és előállították a két elkövetőt, akik ellen büntetőeljárás indult.

A tegnap esti órákban körözött személyt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai, akire járőrözés közben lettek figyelmesek és ismertek fel.
A magyar férfivel szemben elrendelt körözés volt érvényben, jogerős börtönbüntetés letöltése végett.

A tegnapi napon Szeged belterületén két esetben történt alkalmi lopás, amikor is a szórakozóhelyeken, illetve nyilvános helyen az állampolgárok által asztalra, padra letett értékeiket – figyelmetlenségüket kihasználva – tulajdonították el alkalmi tolvajok.

Egy alkalommal történt besurranásos lopás, amikor is a nyitva hagyott ablakon keresztül, a szúnyoghálót kivágva surrant be az éj leple alatt a tolvaj, amíg a háziak aludtak és fosztotta meg őket értékeiktől. A rendőrség kéri és felhívja a lakosság figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek értékeikre, zárják ingatlanjaik ajtaját, ablakait, ne adjanak esélyt az alkalmi, besurranó tolvajoknak – tette hozzá a szóvivő.

Előző sztori

Határsértőket fogtak el Csongrád megyében

Következő sztori

Bakacsi Norbert és Lele Máté utazhat Poznanba