Bulvár

Rossz üzlet: Félmilliós cucc kétszázezerrel olcsóbban

Rossz üzlet: Félmilliós cucc kétszázezerrel olcsóbban

2009. augusztus 2., vasárnap
Rossz üzlet: Félmilliós cucc kétszázezerrel olcsóbban

Háromszázezer forinttal húztak le egy szegedi férfit tegnap este, miután kiváló vételi lehetőséggel kecsegtették - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy 18 éves szegedi fiatalember 31 éves társával azzal kereste meg a pórul járt férfit, hogy háromszázezer forint készpénzért átad neki egy ötszázezer forintot érő navigációt illetve egy mobiltelefont. A sértett bele is ment az üzletbe és átadta a pénzt. Az egyik gyanúsított ekkor közölte, hogy a kocsijában vannak az eladásra szánt dolgok. Be is ült az autóba, de ahelyett, hogy kivette volna belőle a navigációt és a telefont, gyorsan elhajtott a helyszínről. A 18 éves fiatalember gyalog akart elmenekülni, de a sértett a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, társa ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.